pilu%27%20aka%20tha%27%20kiddoQuantcast

luni, 14 decembrie 2009

Alex Ex and his sound


Alex Ex, adica Alex T, Tanas, sau pentru mine si alti amici Trosk! , e un artist ce a inceput sa produca chiar cand l-am intalnit asta fiind prin 2006, Fiind coleg cu prietena mea si fiind foarte pasionat de muzica l-am sfatuit sa produca pt inceput, si pe parcurs am avut ocazia sa punem impreuna pe la ceva eventuri private.
Dupa ce a produs o gramada de piese sub numle Dj Tamur, (the guardian label) a avut o mica rezidentza in Inside Club unde a gazduit ceva dj'i romani. De acolo sa decurs la alte petreceri LCS unde am avut onoarea sa pun alaturi de el ...cea mai reusita fiind LCS fuck Santa night (24.12.2008) unde am facut un B2B BLANA.
Alex Ex a aparut o data cu remixul la piesa Addicted a lui Vali Barbulescu ... reusind sa dea un alt groove piesei respective impresionand destul de mult ca sa se scrie despre asta pe site'ul vibe fm (dar asta nu l-a impresionat).
A mai semnat un un ep cu Productos Bmn acesta ne mai fiind publicat fara motiv :))
Fiecare artis spune ca cea mai reusita productie e ultima lui productie, sigur ca asa spune si el despre EP'ul Sunset ce a fost pus in miscare de catre 42 The Floor Records si cu siguranta vor mai urma si altele :D
Momentan lucreaza la un album care il reprezinta si o arde chill fiind constient ca in romania nu este lume pentru sunetul lui si ca in aceasta zona se promoveaza NUME si nu sunet bun...





private sessions 02 (@click studio) by AlexEx1
Private Sessions 01 by AlexEx1



5 comentarii:

  1. :)) .. bah daca bine mi-aduc aminte l-am cunoscut pe tipu asta cand am avut un eveniment radio complex in hd in crama ... ii mega ok ..
    keep up the good work.

    cheers,
    andy

    RăspundețiȘtergere
  2. thequestioare ... imi place blogul tau e Blana

    RăspundețiȘtergere
  3. nu te pune cu trosk ca sar putea sa va spargem platanele=))

    RăspundețiȘtergere